Szárnyas koktél

Adag: Idő: Nehézség:

Hozzávalók

  • 60 g csirkehús
  • 50 g zöldborsó
  • 50 g csiperkegomba
  • 50 g alma
  • 5 ml napraforgóolaj
  • 1 dl 3,5%-os joghurt
  • 1-1 kávéskanál mustár és ketchup
  • díszítésnek salátalevél

Elkészítés

  1. A főtt csirkehúst vékony csíkokra vágjuk.
  2. Összekeverjük a nyersen vékonyra szeletelt gombával, a kis kockákra vágott almával, valamint az előzőleg megfőzött zöldborsóval.
  3. A joghurtból mustárral, ketchuppal, sóval, borssal ízesített salátalevet készítünk, amit ráöntünk a csirkés zöldségre.
  4. Behűtve, zöldpetrezselyemmel megszórva tálaljuk.