Tonhalas szendvicskrém

Adag:4 Idő:00:10 Nehézség:

Hozzávalók

  • 20 dkg ProActiv margarin
  • 140 g tonhal (sós lében)
  • 2 evőkanál Globus Nápolyi ketchup
  • 1 kis csokor snidling
Kenyér: félbarna toast kenyér

Elkészítés

  1. A Globus Nápolyi ketchupot keverjük ki a szobahőmérsékletű ProActiv margarinnal, fűszerezzük az apróra vágott snidlinggel.
  2. Óvatosan keverjük hozzá a lecsepegtetett tonhalat.
  3. Fogyasztás előtt 20-25 percig dermesszük a szendvicskrémet hűtőben

Tápérték

Energia (kJ/kcal): 365/87
Fehérje (g): 4,2
Szénhidrát

  • összes (g): 1,2
  • cukor (g): 1,0

Zsír

  • összes (g): 7,2
  • telített (g): 1,6

Só (g): 0,26
Növényi szerin (g): 1,1