Zöldborsós csirkeragu

Adag: Idő: Nehézség:

Hozzávalók

  • 60 g csirkemell
  • 150 g zöldborsó
  • 50 g sárgarépa
  • 30 g vöröshagyma
  • 5 ml napraforgóolaj
  • ¼ csokor zöldpetrezselyem
  • őrölt fekete bors
  • pirospaprika

Elkészítés

  1. A megtisztított vöröshagymát felkockázzuk, az olajon megfonnyasztjuk.
  2. A kicsontozott, lebőrözött csirkemellet csíkokra vágjuk, és a hagymával összepirítjuk.
  3. Hozzáadjuk a zöldborsót és a megtisztított, felkockázott sárgarépát, majd egy kis vizet öntünk alá.
  4. Sóval, borssal, pirospaprikával és a zöldpetrezselyem felével ízesítjük. Fedő alatt 35 percig pároljuk.
  5. Amikor elkészült a maradék friss zöldpetrezselyemmel meghintve tálaljuk.